Døgnrapporten fra politiet beretter om tre trafikuheld i Randers i går.

Tirsdag kl. 09.50 skete der et færdselsuheld på Merkurvej i Randers SØ. En 85-årig kvinde kom kørende ad Merkurvej, da hun mistede herredømmet over bilen og kørte ud i rabatten, hvorefter bilen fortsatte over en å og landede mellem nogle træer. Kvinden skulle hjælpes ud af bilen, idet førerdøren ikke kunne åbnes. Hun blev kørt til undersøgelse og observation på skadestuen.

kl. 11.15 skete der et færdselsuheld i krydset Dronningborg Boulevard/Udbyhøjvej i Randers NØ. En 50-årig mandlig lastbilchauffør skulle svinge til højre ad Udbyhøjvej, da han overså en 77-årig mand, der kom kørende på cykel. Cyklisten blev påkørt og væltede. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, men blev kørt til tjek på skadestuen. Den 50-årige lastbilchauffør blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

kl. 14.35 skete der et færdselsuheld i krydset Rosenørnsgade/Fischersgade i Randers C. En 32-årig mandlig bilist skulle svinge til højre, da han, muligvis på grund af lav sol, overså en 27-årig kvinde i kørestol, og hendes mand, der var i færd med at krydse fodgængerfeltet. Bilen ramte kørestolen, der væltede, så kvinden faldt ud. Hun blev lettere tilskadekommen kørt til undersøgelse på skadestuen. Den 27-årige mandlige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.