Fra lørdag 20. marts til og med søndag 28. marts kan børn blive testet med PCR-test uden tidsbestilling på Gl. Jennumvej 8. Hverdage fra kl. 14-19 og weekender fra 11-16. PCR-testen gælder for alle børn mellem 2-12 år og podning foregår via halsen

 

Podning foregår via halsen.

“Det er utrolig vigtigt, at flest mulige lader sig teste i denne tid, hvor vi er i gang med en langsom genåbning. Jeg er derfor glad for, at det frem til den 28. marts bliver muligt at lade sine børn blive testet med en PCR-test uden tidsbestilling på Gl. Jennumvej. Den mulighed vil jeg gerne opfordre til, at så mange som muligt benytter sig af,” siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Børne-PCR-testen vil være uden tidsbestilling og kan pode børn ned til 2 år. Det er en forudsætning, at barnet frivilligt lader sig pode og har en voksen med.

 

PCR-testen er tiltænkt børn mellem 2 og 12 år, men det er også muligt for personer over 12 år, som er testet positiv med hurtigtesten at få foretaget en PCR-test på Gl. Jennumvej frem til den 28. marts.

 

Åbningstider på Gl. Jennumvej 8

Lørdag 20. marts kl. 11-16

Søndag 21. marts kl. 11-16

Mandag 21. marts – fredag 26. marts kl. 14-19

Lørdag 27. marts kl. 11-16

Søndag 28. marts kl. 11-16