Fra 25. marts kan man opleve en midtby i gult, når påskekyllinger, påskeæg, og påskeharer lavet af flere end 1000 børn fra børnehaver, vuggestuer og skoler i hele Randers pryder byen

 

Børnene er nemlig hovedpersonerne i dette års påske udsmykning og hjælper os dermed at få byen pyntet op, på allerfineste vis.

“Næst efter jul er påsken en af de højtider, hvor vi igen pynter op. Udsmykningen gør noget for vores oplevelser og dem vil vi også gerne skabe, i Randers City, i hele påsken”, fortæller Pernille Lyager, Marketingkoordinator, Randers City.

Børnene som har sat deres helt eget, personlige og unikke præg på, hvordan påskepynt kan se ud. “Vi hænger det op på træer, på udvalgte pladser i byen, hvorfra man kan gå rundt i byens gader og opleve deres kreativiteter”, fortæller hun videre.

Til påske og forår hører sig også små blomster, og gerne masser af dem. Og de titter frem i byens kummer og krukker. Særligt kan man i dagene fra 29. marts opleve den velkendte påskelilje, som er placeres i jorden på Rådhustorvet.

 

Påskesjov med Klovnen Boogie

Lørdag 27. marts skaber Randers City lidt påskesjov og hygge i gaderne for de mindste, når den forårsglade og påskegule klovn Boogie kigger forbi. På afstand og corona venlig vis former han ballondyr og tryller og laver sjov med børnene, som han møder på sin vej, når han går rundt i byen.

Han laver ”Påskeblomster” af balloner og gule påskekatte eller påskehunde til de børn han møder i gaderne, eller måske en gul giraf eller elefant?

Klovnen går rundt i byen, lørdag 27. marts mellem kl. 10.30 og 13.30.