En ny fordelsklub kaldet Sconti – rabat på italiensk – er netop søsat i Randers. Her kan man som medlem spare penge og få gaver og være med til at sætte skub i det lokale forretningsliv

 

Det har gennem det sidste år været op ad bakke for det lokale forretningsliv, og det skal et helt nyt koncept være med til at rette op på.

“Vi tilbyder masser af rabatter, gaver og konkurrencer til medlemmerne og så får vi samtidig kickstartet det lokale erhvervsliv. Det går helt i tråd med den forretning, vi i forvejen har”, fortæller Henrik Henneberg, Eventmanager hos ABC Koncernen, der står bag konceptet.

“Der er ingen skjulte gebyrer, ingen binding og slet ikke noget skrevet med småt”, siger han og smiler.

“Fordi du melder dig ind, binder du dig ikke til noget, og kan altid med en måneds varsel melde dig fra igen”.

Som medlem kan man hver måned handle lokalt hos de månedlige samarbejdspartnere med rabatter. Ligeledes kan medlemmerne vælge mellem forskellige værdigaver og man får invitationer til eksklusive events.
“Én til to gange hver måned får du en SMS med et link ind til månedens fordele. Når du er logget ind, bliver du vist vej til den fysiske butik, café, restaurant eller take away steder”, siger Henrik Henneberg og fortsætter:

“Man skal bare huske, at vise sin bestilling på telefonen til ekspedienten”.

Der er tre medlemskaber hos Sconti – et der er gratis – et til 35 kroner og den til 89 kroner. Ved alle tre er der rabatter at hente.

 

Gaver og præmier

Som udgangspunkt kan tilbud og rabatter kun hentes en gang, men enkelte partnere har gjort det muligt at benytte deres rabatter flere gange, som en ekstra service.

“For os handler det også om at få gang i erhvervslivet her i Randers. Vi vil gerne hjælpe dem i gang efter et hårdt år. Nogle af Scontis partnere er også kunder hos ABC Koncernen, så konceptet er jo egentlig mangebenet”, siger Henrik Henneberg.

Ud over at kickstarte det lokale erhvervsliv, giver Sconti.dk også mange fordele for randrusianerne, så de får mere ud af pengene i en ellers hård tid.

Der er skiftende tilbud og rabatter på Sconti, og der vil også være gaver og konkurrencer med eksklusive events. For eksempel kan man lige nu vinde et spa- og wellnessophold hos Lübker Spa & Wellness, et seks-ugers forløb hos Det Fede Liv og et års Sconti 89-medlemsskab.

“Og så giver vores partnere gaver væk hver eneste måned. Hver måned kan man nemlig vælge fire gaver som har en samlet værdi af over 140 kroner”, forklarer Henrik Henneberg.

Folkene bag har forsøgt at lave en ligelig fordeling af food og non-food i tilbuddene og med tiden vil man også kunne finde skønhedsprodukter, varer fra byggemarkeder og tøj.

“Så vi også sikrer, at der bliver lige mange tilbud til kvinder og mænd”, siger Henrik Henneberg.

Endvidere er der planer om tilbud på biografture samt menu-smagning på restauranter.

Hverken partnere og medlemmer er bundet af et abonnement og ingen oplysninger om medlemmerne bliver misbrugt eller brugt i andre sammenhænge.

Og ja, det staves Sconti.dk og ikke Skonti.dk, selvom man nu også kan finde det ved at taste det i adresselinjen.