Heidi Bach fra HC Farver er netop ved at ligge sidste hånd på sin afsluttende elev fagprøve.

Heidi Bach er gået all-in på fagprøven og har i samarbejde med HC Farver og Sparkly lavet en rigtig spændende og sjov konkurrence – samt udstillet flere glimmer opstrøg i butikken, så alle butikkens kunder kan se, hvor spændende og flotte effekter man kan skabe med Sparkly glimmer.

Hvorfor vælge Sparkly til fagprøven ?  Heidi og hendes kollegaer er meget begejstrerede for de nye effekter – simpelthen fordi Sparkly nemt kan blandes i stort set alle farver og malingstyper – fx i kalkmaling.

Det sætter en helt ny standard indenfor kreativ og spændende bolig indretning og fornyelse.
Kreative kunder kan frit vælge imellem 16 glimmer effekter og tilsætte dem i præcis den farve de ønsker – og påfører dem i soveværelset, børneværelset, stue  – ja mulighederne er uendelige.

For at dele det spændende budskab,  har Heidi udtænkt en fed konkurrence , hvor man får mulighed for at vinde en lækker damecykel – med lås, lygte, cykelhjelm m.m , ja sågar med blomster krans J

For at deltage i konkurrencen behøver du blot at lave et glimmer projekt med Sparkly købt hos HC Farver og sende et billede af dit flotte resultat.

Billedet sender du direkte til Heidi Bach på hb@hcfarver.dk – Heidi udtrækker den heldige vinder d. 3 maj i samarbejde med Sparkly.

Vi ønsker, at dele et eller flere billeder af de flotte billeder på vores facebook – vinderbilledet offentliggøres også på Sparklys facebook side.

Vi håber mange vil bakke op om den spændende event – og glæder os i den forbindelse til at se alle de flotte og skønne glimmer hjem.