Detailhandlen, restaurationsbranchen og de liberale erhverv i Randers City er endelig åben igen. Nedlukningen har været sej, og derfor går stærke lokale virksomheder ind og støtter op om genåbningen med en økonomisk håndsrækning

 

Nedlukningen har været en lang og med udfordringer for mange, især spisesteder og frisører har været lukket i lang tid.

Det er den helt store årsag til, at Djurslands bank, Jyske bank Sparekassen Djursland, EDC erhverv, Danbolig, Conmedia, Nordea, Kvist & Jensen, Spar Nord er gået sammen om at støtte massivt op om den lokale handel.

De vil være med til at sikre en ekstra omsætning til detailbutikker og spisestederne i Randers City, når de sponsorere rabat for køberen af et Randers City gavekort.

“Vi er dybt taknemmelige over, at de her erhverv bakker op om projektet, der med det her tiltag både er med til at skabe omsætning i handelslivet, samtidigt med, at det giver forbrugeren en værdi i form af rabatten på gavekortet”, siger citychef Mette Bræmer.

 

Rabat på gavekort

Randers City forening afvikler onlinesalget af gavekort på torsdag 29. april, og når man køber et gavekort via randerscity.dk/gavekort på 500 kroner, skal man som kunde kun betale 400 kroner. Man får med andre ord 20 procent i rabat.

Denne rabat betales af de ni erhverv, som har valgt at bidrage. Dermed kommer forbrugerne og de ni lokale erhverv til at løfte i flok. Kunderne støtter nemlig ved at købe gavekort og jo flere gavekort, de køber, jo mere støtte sendes retur til handelslivet.

Vi har mødt så god interesse for det her initiativ, så vi opfordrer endnu flere erhverv til at henvende sig, så vi kan sikre os at der med endnu flere bidrag kan skabes yderligere meromsætning for hele handelslivet i Randers City”, siger citychef Mette Bræmer.

Hver gang man køber et gavekort online støtter Djurslands bank, Jyske bank Sparekassen Djursland, EDC erhverv, Danbolig, Conmedia, Nordea, Kvist & Jensen, Spar Nord med et direkte bidrag for hver solgt gavekort.

 

——–

Gavekortene sælges online via randerscity.dk/gavekort 29. april fra kl. 16 og så længe lager haves

Der er begrænset antal af gavekortene og de sælges derfor efter ’først til mølle princippet’