Randers Cykleklub af 1910 har af Østjyllands Politi og Randers Kommune fået tilladelse til at afholde ”Principia landevejscykelløb” mandag 24. maj – 2. Pinsedag

 

Løbet køres for cykelryttere i alle aldre, lige fra de yngste på ni år til de ældste på over 70 år, og så alle dem midt imellem. Løbet afholdes med start og mål ved Korshøjskolen på Skolevænget, og ruten går fra Harridslev til Støvring, Støvringgård, Østrup, Albæk og tilbage til Albæk.

Følgende veje vil være ensrettede på dagen:

– Halagervej fra Skolevænget mod Støvring

– Kronjydevej gennem Støvring til Nørreskovvej

– Nørreskovvej fra Støvring til Støvringgårdsvej

– Støvringgårdsvej/Østrupvej til Østrup og videre til Albæk

– Harridslevvej fra Albæk mod Harridslev

– Skolevænget vil være helt afspærret

Ensretningen starter fra kl. 8.00, og forventes afsluttes ca. kl. 17.15.

 

Beboere langs ruten og øvrige trafikanter skal følge ensretningen. Cykelrytterne vil være ledsaget af både biler og motorcykler. Der vil være ryttere på ruten, som ikke er ledsaget. Rytterne sendes afsted hele dagen i forskellige grupper. Traffic Officials og flagposter vil bemande svingene på ruten.

Busrute 238 vil være omlagt på dagen.

Efter løbet samler vi diverse affald langs ruten op, og dette arbejde vil senest være afsluttet et par dage efter løbet.

Randers Cykelklub håber på forståelse og tålmodighed, og håber også, at alle har lyst at se lidt cykelløb i løbet af dagen, når de forskellige aldersklasser cykler lige forbi.