Forestillingen “Picnic” af Syddjurs-teater spiller i disse dage i private haver rundt omkring i det østjyske – også i Randers – det er en forestilling om kærlighedens op- og nedture

 

Syddjurs Egnsteater har valgt at lave en corona-sikker turné med 15 forestillinger i østjyske private haver, og her i Randers skal teatret spille i haven Lindehøj, Gl. Hadsundvej 16 på onsdag 2. juni er det .

Teaterdirektør Hege Tokle har indsamlet historier fra folk på Djursland og vævet dem sammen til én sammenhængende historie om parret Mona og Christian, der tager på skovtur og tænker tilbage på deres liv sammen med opture og nedture. For livet er jo ikke altid en dans på roser.

De to skuespillere Mikael Helmuth og Pia Lund Andersen skifter mellem nedslag fra tidligere perioder af deres liv og den nutidige fortælling med skovturen. Det kan ved første øjekast virke let og muntert, men som fortællingen skrider frem, kommer følelser som vrede, jalousi og måske også forsoning eller afklaring på banen. Historiefortællingen midt i naturen rummer også elementer fra den coronanedlukningen, og er dermed på flere planer et højaktuelt stykke. En anderledes og spændende måde at opleve teater på.

Der kan bestilles billetter til de resterende forestillinger på: syddjursegnsteater.dk

De resterende forestillinger kan ses på følgende adresser:
Torsdag 27. maj  Sus´ have, Ny kirkevej 15, 8680 Ry
Fredag 28. maj  Birgittes have. Ballevej 32, Skarresø, 8550 Ryomgård
Lørdag 29. maj   Max’ have, Hedevej 11, 8680 Gl. Ry
Mandag 31. maj  Kaløvig Centers have, Præstekravevej 46, 8410 Rønde

Onsdag 2. juni    Lindehøjs have, Gl. Hadsundvej 16, 8900 Randers
Torsdag 3. juni  KomBis baghave, Nyvej 3, 8543 Hornslet
Fredag 4. juni  Birgittes have, Gl. Skole, Hyacintvej 4, 8543 Hornslet
Lørdag d. 5. juni Møllerup Gods, Møllerupvej 26, 8410 Rønde