Corona-pandemien fik verden til at sætte tingene på pause. Mange private hjem i Randers fik også en pause fra indbrudstyvene, som har haft svært ved at finde lette bytter, da mange jo har opholdt sig derhjemme det sidste års tid. Men nu hvor mange planlægger at tage på ferie i udlandet, får tyven igen bedre mulighed for at trænge ind i hjem, som ikke er sikret.

Den globale pandemi har været lang og trættende. Mere end nogensinde før har danskerne brug for en afstressende ferie. I takt med at der er flere muligheder for at tage på sommerferie, er der også flere danskere der planlægger deres ture til udlandet. Inden man planlægger noget, bør man sikre sit hjem mod tyveri, hvilket låsesmed Bagger Låse & Alarm kan hjælpe med.

Det ville være træls at komme hjem fra en afslappende ferie og opdage at ens hjem er blevet vendt på hovedet og værdifulde ejendele er væk. Huske også, at mens danskerne har fået hjælpepakker i løbet af Corona-krisen, er der altså ingen hjælpepakker til tyve. Så når muligheden er der, slår de til.

Stilheden før stormen

Muligvis fordi mange danskere har arbejdet hjemmefra og generelt ophold sig derhjemme over længere tid i løbet af den nedlukkede tid, er anmeldelsen af indbrud også faldet. 722 indbrud blev anmeldt i Region Midtjylland i 1. kvartal 2021 som er et fald på 47,1% sammenlignet med 1. kvartal 2020. Men den stille tid betyder ikke nødvendigvis at tyven har fået en anden beskæftigelse.

Højst sandsynligt, venter tyven blot på at få muligheden for at bryde ind og hvis du efterlader dit hjem over længere tid uden nogen form for sikring efter den stille Corona-tid, er der god chance for at dit hjem vil blive stormet.

Bedre før end senere

Det behøver ikke være indviklet eller dyrt at sikre sit hjem. Hvis man er i tvivl om hvilke løsninger der er de bedste i ens egen specifikke situation, kan man få god rådgivning af Bagger Låse & Alarm, som har mange års erfaring og over 100 medarbejdere, som har ekspertise i låsesystemer og sikring mod tyveri.

Der findes en masse gratis råd på internettet til at gøre dit hjem mere sikkert og forhindre indbrud. Bagger Låse & Alarm har på deres hjemmeside også en mange gode råd til hvordan man kan optimere sikkerheden, så du allerede kan starte med det i dag.