Café Færgestedet  i Mellerup åbner Grundlovsdag med udendørs servering

 

Efter at de frivillige caféværter har gået utålmodige rundt og ventet på bedre tider, er det nu besluttet, at årets sæsonstart bliver med udendørsservering Grundlovsdag lørdag 5. juni kl. 13.00.

“Allerede Skærtorsdag, hvor man normalt har sæsonåbning, begyndte de faste gæster at forhøre sig om, hvornår vi regnede med at åbne”, lyder det fra formanden for cafeværterne Thorkild Schnell.

“Derfor er det med stor glæde, at vi endelig igen kan byde alle vores glade gæster velkommen med fortrinsvis udendørs servering”, siger han.

Den berømte og landskendte mormor lagkage og den gode café kaffe er selvfølgelig som altid på menuen, herudover tilbydes der hjemmebagte boller med smør, the/kakao, desuden er der salg af is (emballeret) og sodavand.

“Vi overholder alle restriktioner med sprit og god plads mellem bordene, afmærkninger viser, – hvordan man skal forholde sig, når man ønsker at afgive sin bestilling m.v”, forsikrer Thorkild Schnell.

“Det er af største betydning, at der hygges om vores gæster og at vi alle passer på hinanden i de skønne omgivelser omkring fjorden, når man sidder ved molekanten og nyde sin kaffe, mens færgen Ragna sejler frem og tilbage over fjorden”, lyder det fra formanden for caféværterne, der glæder sig til en rigtig god sommer og til endnu en gang at hilse alle de glade gæster velkommen.

Som nævnt betjenes cafeens gæster udelukkende af frivilligt personale. Overskuddet fra salget bliver ubeskåret doneret videre til gode formål langs med Randers Fjord til gavn og glæde for så borgere mange som muligt.
Der er åbent alle weekends fra kl. 13-17.00 til og med august.