Pedersen & Nielsen Automobilforretning overtog 1. juni Houlberg & Wittrup og udvider med mærkerne Mazda og Suzuki

Med købet af Houlberg & Wittrup finder man nu syv bilmærker hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, som dermed følger strategien om at kunne tilbyde kunderne den bedste totale transportløsning.

“Vores ønske er at have et bredt sortiment, uanset om man har brug for en lille eller større bil. Uanset om det skal være benzin, diesel, el eller hybrid. De to nye mærker passer her rigtig godt sammen med de øvrige mærker i vores sortiment”, lyder det fra direktør hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, Jesper Brix.

Samme kundepleje
Som tidligere meldt ud af Jesper Møller, er ønsket om at sælge forretningen opstået i forbindelse med, at bygningerne på Ørneborgvej er eksproprieret af Randers Kommune. Pedersen & Nielsen Automobilforretning overtager både forretningen på Ørneborgvej i Randers og på Industrivej i Auning. Til at starte med kører både forretningen i Auning og Randers videre. På grund af ekspropriationen flytter Randers-afdelingen dog til Aarhusvej – formodentlig inden for et år – mens forretningen i Auning vil fortsætte.

I forbindelse med overdragelsen er det vigtigt for både Jesper Brix og Jesper Møller, at alle medarbejdere fra Houlberg & Wittrup fortsætter hos Pedersen & Nielsen.

“Det er naturligvis vigtigt, at alle medarbejdere beholder deres job. Det er på grund af dem, at Houlberg & Wittrup er blevet til den forretning, som jeg ønskede”, siger tidligere indehaver af Houlberg & Wittrup, Jesper Møller.

“Vi glæder os over, at alle medarbejdere kan flytte med over. Det betyder noget for hver enkelt af dem og for os som virksomhed, fordi vi er med til at sikre gode, lokale arbejdspladser, lyder det fra direktør i Pedersen & Nielsen Automobilforretning, Jesper Brix.

Jesper Brix understreger derudover, at Houlberg & Wittrup har været en meget veldrevet forretning, hvor medarbejderne er kendt for deres gode kundepleje. En værdi, der er helt i tråd med holdningen og hverdagen hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, hvor man ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen.

“For vores kunder betyder det, at de møder nye engagerede medarbejdere, der yder den samme grundige rådgivning og service, som de er vant til”, siger Jesper Brix, som glæder sig over at kunne byde både tidligere Houlberg & Wittrup medarbejdere og kunder velkommen.