Det svenske flyselskab, BRA, tager hul på det internationale marked med tre nye destinationer fra Aarhus Airport.

I september er der take-off til Gøteborg og Stockholm. Og op mod jul sætter BRA kursen mod Scandinavian Mountains Airport, der ligger tæt på flere svenske skidestinationer samt Trysil i Norge.

Samarbejdet har været et stykke tid undervejs og er et direkte resultat af Aarhus Airport’s intensiverede ruteudviklingsarbejde.

BRA er Sveriges næststørste indenrigsselskab med 27 ruter.

Det er nordmanden Per G. Braathen, som står bag BRA og rejsekoncernen Braganza, der tæller adskillige selskaber inden for transport- og rejsebranchen.

 

Faktaboks: De nye ruter

* Ruten til Gøteborg starter op den 23. september med en returflyvning alle ugens dage undtagen søndag året rundt, og flyet fortsætter tur/retur til Stockholm Bromma alle hverdage fra samme startdato.
*Skientusiaster kan gøre skiene klar til den 19. december, hvor BRA åbner vinterruten til den nye Scandinavian Mountains Airport, der ligger tæt på de svenske skidestinationerne Sälen, Stöten og Kläppen samt Trysil, der ligger i Norge. Vinterruten har afgange søndag og torsdag, så der er mulighed for en miniferie eller en hel uge på de skandinaviske løjper.