Randers City Forening og dens medlemsbutikker står klar til at give alle en tryg og sikker oplevelse, når der inviteres til Late night kl. 19-21 fredag 4. juni, hvor midtbyen mange steder vil summe af liv som for eksempel i Rådhushaven, hvor der er fokus på vild natur og biodiversitet.

Haven midt i byen forvandles nemlig til en grøn oase med skov, mose, og strandeng, når ’Biodiversitet og vild natur’ har sat overlæggeren.

Rådhushaven skal skabe positiv forundring, levendegøre sommeren og bylivet, men også være et område man kan lære af og forhåbentlig få lyst til at gå i gang med det vigtige område, som biodiversitet er, i sin egen have. Rådhushaven er selvfølgelig også et sted for ophold, afslapning, oplevelse og nydelse, og på late night vil der være masser af musikalsk oplevelse.

Børneunderholdning og japansk kampkunst

På Slotspladsen vil der under Late night være fokus på børn og børnefamilier. Der vil blandt andet blive opsat en stor sandkasse til fri leg, ligesom Slotspladsens legeplads vil indbyde til leg og hygge hele dagen og aftenen. Desuden vil der fra klokken 15.30  til 18.30 være underholdning med ballondyr.

I tidsrummet klokken 19-21 indtages Slotspladsen af Aikido Yuishinkai Randers, der i den første halve time laver kampsports aktiviteter med børn og efterfølgende med voksne. Aikido Yuishinkai Randers vil vise forskellige teknikker og på forskellige niveauer fra den imponerende japanske kampkunst. Der er således mulighed for både at opleve og selv prøve kræfter med teknikkerne.

Biler, ginbar og musik
I Torvegade er der udstilling af biler fra Pedersen & Nielsen, hvor man kan deltage i konkurrencen om at vinde en bil i en uge

Klokken 17.30-20.30 vil Kirketorvet genlyde af livemusik leveret af Cat & Co.

Noget for de aktive

Jens Otto Krags Plads bliver for dem, der gerne vil bevæge sig, når RGF parkour indtager pladsen mellem klokken 16.30 og 18.30. Her vil være workshops samt fri parkourtræning for alle.

Bevægelig musik, hestevogn

All time jazz band spiller forskellige steder klokken 16-19 og Venndt & Nygård kan opleves klokken 19-21.30. Det er også muligt at få en tur i hestevognene, der kører fra klokken 16 til 20.

Kom og oplev stemningen i Randers citys gader. Læs mere om arrangementerne her: