Randers FC har for nyligt vundet pokalfinalen for anden gang i klubbens historie, og derfor er det interessant at kigge på, om klubben potentielt kan toppe den triumf med at vinde Superliga guld.

Randers har vundet Superliga medaljer før
Randers FC har tidligere vundet medaljer i den bedste danske fodboldliga. Det er endnu ikke blevet til guld, men klubben vandt bronze tilbage i sæsonen 2012-13. I den seneste sæson må det formodes, at fodboldklubben gik mere efter succes i pokalturneringen fremfor den danske liga. Mens det blev til fornemme hæder i pokalen, blev det til en sjetteplads i ligaen. Men mon ikke at succesen i pokalturneringen stadigvæk vil påvirke odds hos Comeon på vinderspil for Superligaen 2021-22? Der er i hvert fald gode udsigter, hvis man holder med Randers FC.

Superligaen starter i juli
På skrivende fod fokuserer hele fodboldverdenen på EM i fodbold 2021. Heldigvis kommer fodbold ikke til at mangle denne sommer, da Superligaen starter op den 16. juli kort efter, at EM-finalen er blevet spillet på Wembley i London.

Mens FC Midtjylland og OB starter ballet med den første kamp i Superligaen 2021-22 den 16. juli, starter Randers FC op to dage senere. Her spiller Randers mod Vejle Boldklub på udebane i Vejle den 18. juli 2021. Ugen efter spiller Randers sin første hjemmebanekamp i den nye sæson på hjemmebane mod OB.

Er du stor fodboldfan, og gør du dig forhåbninger om at se nogle af de afgørende kampe for Randers på stadion, skal vi nærmest helt frem til september, før det sker. Midt i september vil Randers FC tage imod FC København på hjemmebane, mens FC Nordsjælland kommer på besøg ugen efter. De to kampe efterfølges af en udebanekamp hos FC Midtjylland, før Brøndby kommer på besøg i starten af oktober. Det betyder, at Randers FC har fire store kampe imellem september og oktober, som kan få en afgørende betydning for klubbens forhåbninger om bedste placering i Superligaen.

Får Brock-Madsen en afgørende rolle?
Randers fans blev glade over, at den tidligere angriber Nicolai Brock-Madsen har besluttet at vende tilbage til klubben. Brock-Madsen er kendt som fysisk stærk, og med sin tårnhøje højde på 1,9 meter er der tale om en farlig angriber, som kan få en afgørende rolle for Randers drømme om Superliga-medaljer.

Takket været pokaltrumfen kan Randers FC se frem til minimum at spille med i gruppespillet i den nye europæiske turnering Conference League, som Brock-Madsen især ser frem til. Den danske fodboldspiller forlod Randers i 2015 efter 90 kampe og 16 mål, og siden da blev det til ophold i blandt andet Birmingham City og senest AC Horsens. Netop den erfaring er en stor del af årsagen til, at Randers FC har valgt at hente Brock-Madsen hjem til klubben.

Udover Brock-Madsen har Randers også hentet en anden Superliga kending hjem i form af Simon Tibbling, som spillede over 100 kampe for Brøndby IF, før han drog videre til FC Emmen i Holland. Her er der tale om endnu en offensiv tilføjelse til truppen, som bliver interessant at følge i den kommende sæson.