“Der skal ske noget med den lokale handel. Og gerne hurtigt”, mener de hos bilfirmaet Pedersen & Nielsen

 

Medarbejderne hos bilfirmaet Pedersen & Nielsen ytrede deres bekymring for den lokale midtbyhandel under et fællesmøde i april, mens corona-lukning var blevet en helt naturlig del af vores hverdag i hele Danmark.

“Vi har brug for noget, der kan sætte gang i den lokale handel. Og det må godt gå lidt stærkt”.

Men hvad kan en virksomhed med rødder tilbage til 60’erne og afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Grenaa, Hadsund, Aarhus og Randers konkret gøre?

“Det kan da godt være, at det er en lille dråbe i havet, men hvis mange andre følger vores eksempel, så kan det blive rigtig stort”, fortæller salgschef, Kasper Kristensen, for bilfirmaet Pedersen & Nielsen Randers, og fortsætter:

“Vi har nemlig besluttet os for, at hver gang vi sælger en bil i kampagneperioden 15. juni til og med 1. juli, så følger der et gavekort på 1.500 kr. med til den lokale City-forening/handelsstandsforening. Om man køber en ny eller en brugt bil er lige meget – det er heller ikke afgørende, om den er stor eller lille – vi giver et gavekort for hver handel i perioden. Vi tror ikke, at det får nogen til at springe ud og købe en ny bil, fordi de får 1.500 kr. i gavekort til de lokale butikker, men vi vil gerne gå forrest og vise, at hvis vi alle bakker op om det lokale erhvervsliv, så kan vi komme hurtigere – og måske endda styrket – ud af den seneste tids nedlukning”, siger Kasper Kristensen.

Hos den lokale City-forening er stemningen naturligvis høj:

“Det er et dejligt eksempel på, at vi kan hjælpe hinanden gennem krisen. Det kan nemt gå hen og blive årets største ordre på gavekort i Randers”, siger en jublende glad citychefen, Mette Bræmer-Jensen, i Randers.

Kampagnen starter den 15. juni og kører helt frem til og med 1. juli.

“På en normal måned sælger vi vel i omegnen af 600 biler, så det kan da godt ende med at blive en temmelig stor turbo, vi sætter på den lokale handel”, slutter Kasper Kristensen fra Pedersen & Nielsen og smiler.