Venstre i Randers er chokeret over, at den Socialdemokratiske regering og det røde flertal ikke ønsker at prioritere en udvidelse af E45 fra Aarhus N til Randers.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse efter at der er indgået en ny infrastrukturaftale.

– Vi har kæmpet så hårdt som vi kunne, men er langt fra tilfredse med aftalen, siger det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen.

”Vi må desværre konkludere at den socialdemokratiske regering og de røde støttepartier efterlader Randers på perronen. Vores ambition er den samme som under VLAK regeringen. Vi ønsker fortsat en principiel beslutning om at motorvejen skal udvides, senest i 2030. Derfor vil jeg kæmpe benhårdt for at vi får et nyt flertal, som igen vil sætte Randers på landkortet. Selvom vi er med i aftalen er vi ikke bundet af forliget bag aftalen, hvilket betyder at vi med et blåt flertal efter næste valg kan få sat fart på udvidelsen af E45. Det vil jeg arbejde benhårdt for. Det betyder alt, hvem der har flertallet i folketinget, hvilket udfaldet af aftalen også klart viser”.

Han peger dog på et lille lyspunkt. Nemlig konkrete projekter omkring støjbekæmpelsen i og omkring Randers, så støjplagede borgere i Vorup og Helsted nu endelig kan få en løsning.