Stand-Up komikeren Jimmy Lauridsen fra Randers barsler med sit helt eget koncept i Underværket. Nu bliver det muligt at få vittigheder og satiriske jokes til en billigere pris

 

“Den anden torsdag hver måned laver jeg en stand-up aften i Store Sal i Underværket til en pris, der er til at betale. Jeg mener nemlig, det skal være muligt at få sig en hyggelig aften med de bedste stand-up navne til en pris, der er til at betale for de fleste”, siger han.

Han har selv lavet stand-up de seneste ti år, og i 2018 var han i finalen til DM i Stand-Up. Han har også haft en finaleplads i Danish Open i Stand-Up, været konferencier på Nibe Festival, konferencier ved Danish Nationales og været publikumsopvarmer på DR.

Han har optrådt over det meste af landet – inklusiv på Comedy Zoo og Bremen i København, og medvirket i Brian Mørk show.

“Jeg tager ud til stort set alle arrangementer som fødselsdage, julefrokoster, firmafester og shows. Og jeg optræder også med de mere etablerede navne som Brian Mørk og Heino Hansen”, fortæller Jimmy Lauridsen.

Han overvejede i 2020 at tage springet og blive professionel Stand-Upper, men det satte corona en stopper for. Udover stand-up shows er han blandt andet comedy-writer på Radio ABC. Ydermere skriver han reklamer, festtaler og festsange og giver den også som konferencier.

“Nu skal jeg ud og lave shows igen, så tager vi den derfra. Men jeg håber at jeg kan tage springet senere”, siger han.

Den første aften – 12 august – vil han være på scenen med Brian Mørk og Lasse Madsen, som er stor på Instagram. Selvom Brian Mørk er inde i en shit-storm på de sociale medier, mener Jimmy alligevel, at folk gerne vil komme og høre ham denne aften.

“Jeg er personlig ven med Brian, og kritikken er helt ude af proportioner, hvis du spørger mig. Jeg støtter ham i hvert fald”, pointerer han.

Jimmy Lauridsen er selv at finde på scenen alle aftener sammen med to forskellige navne hver aften.

Jimmy får sin inspiration fra familielivet derhjemme med hustru og som far til fire børn. Og så er han selvironisk i forhold til det at være fra Randers:

“Ja, jeg er fra Randers – jeg er stolt af at komme fra Randers. Og spørger I i København – var der ikke langt herover på den scooter?”

Det er etablerede navne, der vil lægge vejen forbi Underværket – dog ikke med de store shows, men med deres club-sets.

“Men jeg kan godt løfte sløret for, at vi ikke får navne som Øgendahl og Matthesen at se. De er i en helt anden liga, men der er rigtig mange gode navne ud over dem. De store shows lader jeg dog Værket om. Vi tager os at det folkelige, hvor du ikke behøver at tage dit fine tøj på. Det her er for alle. Og så har vi lavet et samarbejde med Café Jens Otto”, fortæller han.

Her kan man for en merpris på 130 kroner købe sig til noget godt at spise og drikke før latteren slippes løs i Den store Sal.

Comedy-billetten vil ligge på 150-160 kroner for en sjov aften.