Hvis du bor i denne del af Danmark, er du utrolig heldig i forhold til beliggenhed. Ikke nok med du er en kort køretur fra Aarhus og Aalborg, så er du også tæt på rigtigt mange seværdigheder. Har du en fridag eller en weekend, hvor du ikke ved hvad du skal lave, så kan du her få nogle gode tips. Rigtig god fornøjelse!

Randers på én enkelt dag

Hvis du ikke allerede har været på opdagelse i denne skønne by, så er det med at komme afsted. Randers byder på mange sjove oplevelser, hvad enten du er alene afsted, med din partner eller med familien. Er du vil med dyr og jungle, så bør du helt sikkert tage på eventyr i Randers Regnskov. Her kan man opleve mange tropiske dyr, og få følelsen af at rejse rundt i junglen i eksempelvis Asien. På en kold og blæsende dag eller, hvor det regner, er Randers Regnskov et sikkert valg.

Randers har desuden et shoppingcenter, man kan gå og ose i. Byen tilbyder også gode restauranter og hyggelige cafeer. Er du glad for at besøge museer, hvorfor så ikke besøge Memphis Mansion, som er dedikeret til ingen mindre end Elvis.

Tag i sommerhus på Djursland

Alle kan have brug for at slappe af en gang imellem. Hvis du er bosat midt inde i landet, så kan det være et helt eventyr at komme ud til vandet. Hvorfor ikke leje et sommerhus, forholdsvist tæt på hvor du bor. En weekend væk fra de vante omgivelser og med masser af afslapning. For at gøre oplevelsen bedre, kan du eventuelt booke et sommerhus med spa, hvor du kan forkæle dig selv med en lækker hårkur fra Olaplex eller en lækker ansigtsmaske.

Hvad enten du skal i sommerhus alene eller med andre, så handler det om ren forkælelse. Køb noget god mad, lav lækker morgenmad og ellers bare nyd roen. Djursland er det perfekte sted, for en lille getaway, hvor du er tæt på natur og vand. Kan det blive meget bedre end det? Skal der ske noget, kan man med fordel besøge Kattegatcenteret.