Når vi 16. november går til stemmeurnerne til KV 21, bliver det med Claus Berggren i spidsen som Venstres nye borgmesterkandidat.

”Vi er glade for, at Claus har stillet sit kandidatur til rådighed, og at vi ligefrem fik et valg mellem to kandidater, var bare ekstra dejligt. Nu ser vi frem til, med Claus i spidsen, at vise resultatet af flere års hårdt arbejde med at forny Venstre og ikke mindst præsentere vores visioner for Randers Kommune. Vi har et stærkt hold og nu har vi også den helt rigtige i spidsen for holdet,” siger formand Knud Pedersen

Claus Berggrens politiske interesse blev vagt i de unge år, men karrieren både i indland og udland tog fart, og først da Claus flyttede til Randers for 12 år siden og blev direktør på Overgaard Gods, fik han øjnene op for Randers og alle de muligheder, som Randers kommune byder på.

”Det er først nu jeg har mod på at kaste mig over det politiske arbejde. Mine mange år som leder i bl.a. Arla Food, Triumph, GateGourmet og senest Overgaard gods har givet mig de ledelsesmæssige, strategiske og økonomiske kompetencer og erfaringer, der skal til for at stå i spidsen for Randers Kommune,” udtaler Claus Berggren.

Claus arbejder som selvstændig ledelseskonsulent og har desuden nogle bestyrelsesposter.

Privat bor Claus sammen med sin kone Mette og sønnen Lucas.  Datteren Emilie læser i Århus.

I fritiden er det sporten, der trækker. Man har de seneste mange år kunnet finde Claus, enten på sidelinjen, som fodboldtræner i pigefodboldklubben Fortuna Randers, eller i bestyrelseslokalet som tidligere formand i HUI (Havndal/Udbyneder Idrætsforening).  Resten af timerne fordeles på familien, Claus elsker at lave mad og have gæster, og formen, som holdes ved lige med jagt, crossfit, old boys fodbold og lidt skiløb

Venstre vil nu sammen med Claus fokusere på at finpudse arbejdet med det politiske indhold i det valgoplæg, der udgør den samlende enhed i Venstres 25 kandidater til Kommunalvalget 16. november.