Onsdag aften var betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje forbi to adresser tæt på hinanden i Randers NV. Begge steder havde betjentene mistanke om, at der blev opbevaret narko, og det viste sig at holde stik, oplyser politiet.

Kl. 19.45 besøgte betjentene den første lejlighed, hvor de traf en 25-årig mand, der blev gjort bekendt med, at politiet ville se lidt nærmere på lejligheden. Under ransagningen fandt betjentene en del hash og skunk samt flere kontanter og andre genstande til brug for salg af narkotika. Den 25-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

Kl. 20.09 forsøgte betjentene at komme ind i en anden lejlighed, hvor de også havde mistanke om, at der blev opbevaret narko. Da der ikke var nogen der svarede, sparkede betjentene døren ind, og det viste sig, at der ikke var nogen hjemme. I lejligheden fandt betjentene lidt hash, en totenschlæger og en ulovlig kniv. De fik kort efter kontakt til lejlighedens 29-årige mandlige beboer, der blev bedt om at komme hjem, hvorefter han blev sigtet.