Venstres byrådsmedlem og kandidat til det kommende kommunalvalg stopper ved udgangen af denne byrådsperiode

 

Kathrine Fruelund siger:

“Jeg har valgt ikke at genopstille til valget i november.  Med nyt fuldtidsjob, u-19 landsholdsassistent træner job og tre børn under otte år, er døgnets 24 timer så rigeligt brugt.  Det er jeg selvfølgelig utrolig ked af, da jeg er er en holdspiller, og vil gå rigtig langt for holdet og ikke mindst Venstre”, siger hun.

Hun understreger at det har været otte utrolig spændende år, og meget lærerigt og givende at være med til at beslutte retninger og udvikling for vores skønne kommune.  Nu er det børnene der skal følges, og hun glæder sig til at være aktiv i deres fritidsaktiviteter. De er de vigtigste.

“Jeg vil selvfølgelig savne alle omkring politikken og ikke mindst de gode kollegaer i Venstres byrådsgruppe og bagland, som gør en kæmpe indsats. Jeg afviser ikke, at jeg på et tidspunkt igen er klar til at genopstille for Venstre. Jeg ønsker Venstre alt det bedste i fremtiden”, siger hun.