Når sagen er vigtig, står vi sammen i Randers Byråd, selvom vejen dertil nok var lidt bumlet.

Det er den vigtigste aftale som Randers Byråd har leveret i mange år og at sikre at der er pædagoger nok er den bedste investering i vores børn vi kunne tage. Randers går forrest og det er vel i sig selv en god historie.

I de mørke vintermåneder arbejdede budgetkredsen med et forslag om fremrykning af indfasningen af minimumsnormeringerne og de lister/partier som stod uden for budgettet, havde et forslag om at hæve pædagogandelen- og i kender resultatet. Den 18. januar i år besluttede et enigt byråd et forslag som indeholdt både fremrykning og en øgning af pædagogandelen. Alle i Byrådet har således haft en aktie i, at der nu er penge nok til at indfri minimusnormeringer med en højere pædagogandel tidligere end vi er forpligtet til.

I SF Randers er vi stolte på Randers kommunes vegne. Vi står forrest når der skal kæmpes for børnene og vi ser frem til at der findes de løsninger som kræves, for at vi kan leve op til forventningerne. Det kommer til at kræve et tæt samarbejde mellem medarbejdere, ledelse, uddannelsesinstitutioner og faglige organisationer. Vi ser i SF Randers frem til den mangfoldighed af løsninger, som vil vise vejen til minimumsnormeringer og højere pædagogandel.

 

Rosa Lykke Yde (SF)

Byrådsmedlem