En medarbejder i en butik i Assentoft ringede torsdag kl. 08.06 til politiet og fortalte, at to tydeligt narkopåvirkede mænd var gået fra butikken og ud i en varebil, hvorefter de var kørt fra stedet.

Da medarbejderen oplyste nummerpladen på bilen, kunne politiet konstatere, at bilen var meldt stjålet fra en adresse i Randers lidt tidligere på morgenen.

En patrulje var kort efter i Assentoft, og på Storegade opdagede de bilen, og fik dirigeret bilisten ind til siden. En 18-årig mand sad bag rattet i bilen, men der var ingen spor efter den anden mand, der skulle have været med.

Bilisten blev hurtigt anholdt og sigtet for biltyveri, og da han virkede kraftigt påvirket af narko, blev han også sigtet for narkokørsel. Betjentene ransagede bilen og visiterede den 18-årige, og i den forbindelse fandt de både en foldekniv og en klump hash. Derfor fik han også sigtelser for overtrædelse af knivloven og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Det viste sig, at den 18-årige slet ikke har kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Den rettelige ejer af bilen blev kontaktet, så han kunne få sin bil tilbage, skriver politiet i døgnrapporen.