En 43-årig mand afgik natten til i dag fredag ved døden, efter han var blevet stukket med kniv i en lejlighed på Pontoppidansgade – To mænd er anholdt og sigtet for drabet

Østjyllands Politi fik kl. 2.14 en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i en lejlighed i på Pontoppidansgade. Da politi og ambulance kom frem, fandt de den 43-årige mand liggende i lejligheden, og der blev hurtigt udført akut førstehjælp – hans liv stod dog ikke til at redde. 
Ud over den 43-årige befandt der sig to mænd på 37 og 39 år i lejligheden, og de blev begge anholdt og sigtet for manddrab. 

Uklart hændelsesforløb

”Det er endnu uklart, hvad der er foregået i lejligheden, og hvem der har ført kniven. Nu skal vi have foretaget yderligere afhøringer og lavet en række tekniske undersøgelser for at få klarlagt forløbet. Det vi ved, er, at den 43-årige har befundet sig i lejligheden med to bekendte, og der er intet i vores indledende efterforskning, der tyder på, at der har været andre personer til stede, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 
Der forventes at blive afholdt grundlovsforhør i sagen i løbet af fredag eftermiddag. 
Tidspunktet for grundlovsforhøret vil blive meldt ud senere via Østjyllands Politis Twitter-konto.