Bokseklub i Randers er klar med foreløbig fem kampboksere efter at have taget tælling.

POFA

Det har været bokseklubberne BK Thor og Randers Bokse- og Motionsklub, RBM, der har trukket læsset i randrusiansk boksning før og nu lige efter corona-knock-outen.

Thor både med aktive kampboksere og fornemme stævner og RBM med imponerende skare af kampboksere med stortalentet Gabriel Skorupski i spidsen.

Men nu vil den ældste randrusianske bokseklub Randers Atlet Club, RAC, atter lege med og satser på stævne i marts.

Blandt de aktive, der bruger de nye faciliteter, er heldigvis atter Rasmus Rasmussen i midten og Rasmus Kallesøe til højre – her i selskab med Kasper Mørk, der debuterede ved BK Thors stævne på Nørrevangskolen i sidste måned.

Lys for enden

Mindst fem RAC-kampboksere er klar til at kravle ind i den firkantede ring, og det store antal skyldes, at flere er vendt tilbage efter skader eller familieforøgelser.

”Det har været en kedelig periode, men nu ser vi lys for enden af tunellen,” siger formanden for RAC, Hans Olav Christensen, der i forbindelse med indvielsen af Langvang Kampsportscenter, hvortil RAC er flyttet efter mange år i kælderen i Dronningborghallen, kunne glæde sig over at se bl.a. Rasmus Rasmussen, Rasmus Kallesøe, Kasper Mørk og Lasse Virkus i træningstøjet, og læg så dertil, at man også har Emil Høgh, der debuterede med flot sejr ved BK Thors stævne i sidste måned.

”Ja, det ser lyst ud. Nu kan vi atter satse på at lave stævner,” siger Hans Olav Christensen, der har endnu flere med startbog, så planerne om stævne og talstærk RAC-deltagelse er slet ikke utopisk.

Nybagte fædre

RAC er klar og har kampboksere, der vil i aktion. En modstander kan man dog ikke besejre – nemlig coronaen, men den håber man om ikke at have besejret til marts så i det mindste sendt til tælling.

Rasmus Rasmussen er tilbage efter pause og to døtre som den store gevinst, og Rasmus Kallesøe er også blevet far og smiler stort, når snakken går om sønnen.

Ved BK Thor-stævnet på Nørrevangskolen i sidste måned, var der deltagelse af seks Thor-boksere, tre fra RBM og en enkelt – Emil Høeg – fra RAC, så der er boksere nok til et stævne med udelukkende Randers-boksere i det ene ringhjørne.