For første gang nogensinde har en afdeling under Purhus Idrætsforening spillet sig op i Jyllandsserien. Det drejer sig om bordtennisafdelingen, hvor førsteholdet sidste år spillede sig op fra serie 2 til serie 1. Det næste spring blev taget allerede dette efterår, hvor holdet endte som nummer 2 i serie 1 og derfor til foråret skal spille Jyllandsserien-kval.

Førsteholdet består af tre spillere; Tobias Brøndum, der begyndte at spille bordtennis i Purhus I.F. som 12-årig. Han har selv fungeret som træner i klubben gennem mange år. Han har også spillet i klubben Tateni Aalborg samt i Hamburg. I efteråret blev han nummer 10 på topscorerlisten ud af 26 spillere. Lars Garsdal begyndte i klubben som 14-årig, hvor han bl.a. blev trænet af Ole ”Baghånd” Balslev.

Lars Garsdal har tidligere spillet i 2. division for Randers Freja, og har også spillet for Års. Siden 2017 har han spillet for Purhus I.F, hvor han blev nr. 1 på topscorerlisten med 23 sejre ud af 24 kampe.

Tredje mand på holdet er Bjørn Thaarup, der begyndte i Skensved, da han var 13 år. Senere spillede han i Jyllandsserien for Hørning. Bjørn Thaarup har også spillet i Viby og Broager og kom til Purhus i år. På topscorerlisten i serie 1 blev han nr. 4 af 26 spillere.

DinAvis