Det 15-årige offensivtalent Malthe Larsson har skrevet under på en 3-årig ungdomskontrakt med Randers FC gældende fra sommeren 2022.

Der er mange spændende talenter på Randers FC’s ungdomshold. Ét af dem er Malthe Larsson, der netop har skrevet under på en 3-årig ungdomskontrakt gældende fra sommeren 2022.

Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

”Malthe er en utroligt spændende spiller, der har sine forcer i det offensive, hvor især hans udfordringer og sparketeknik falder i øjnene. Han er topscorer på vores U15-hold og har derudover også scoret to mål for U17-ligaholdet i efteråret. Han er en ærgerrig vindertype, som er meget fokuseret, og som vi nærmest skal holde lidt tilbage i forhold til ikke at træne for meget. Så det er en ung mand, som virkelig vil det her, og hvis udvikling vi glæder os til at følge i de kommende år,” siger talentchef Peter Elstrup.

På trods af, at han kun netop er fyldt 15 år, har han altså allerede været i aktion for Randers Freja FC’s U17-ligahold, hvor han blandt andet scorede det udlignende mål til 3-3 på udebane mod FC Nordsjælland.

Den 15-årige offensivspiller kom til Randers fra FK Viborg i januar 2020 og går til daglig på Randers Realskole i 8. klasse. Til sommer flytter han ind på Randers Sports College, så han kan få endnu bedre rammer for at dygtiggøre sig i såvel skole som på fodboldbanen.

”Jeg er glad og stolt over, at det er Randers FC, jeg har skrevet kontrakt med og føler, at Randers FC er det helt rigtige valg for mig. Jeg har det godt med mine holdkammerater og trænere og vil kæmpe og arbejde hårdt for en god fremtid og fodboldkarriere,” siger Malthe Larsson.

Kijo

Malthe Larsson.jpg

15-årige Malthe Larsson har underskrevet en tre-årig ungdomskontrakt med Randers FC. Foto: Randers FC

Malthe Larsson