Natten til fredag kl. 03.41 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud på Randers Realskole på Fabersvej i Randers C, hvor der var blevet aktiveret flere alarmer. Der blev sendt flere patruljer til stedet, og betjentene kunne se, at der var lys i bygningen, og at der gik en mand rundt på skolens 1. sal.

Betjentene kunne genkende den 37-årige mand og gav straks oplysningerne videre til den hundepatrulje, der i mellemtiden også var ankommet til stedet. Hundepatruljen så kort efter manden kravle ud af et kældervindue og op ad en kælderskakt på den nordlige side af skolen.

Manden blev staks råbt an og fik besked på at blive på stedet, dette efterkom han, og han blev anholdt og sigtet for indbrud. Han blev ikke fundet i besiddelse af tyvekoster, og der var umiddelbart ikke stjålet noget fra skolen.