Funkisvilla i Hornbæk blev solgt til årets dyreste pris i Randers by

Kort før nytår kunne fejre lidt af et højdepunkt.

Den 23. december sikrede Nybolig Bjørn & Ankersen købsaftalen på, hvad der viste sig at være det dyreste boligsalg i Randers Kommune i 2021.

For 7,3 mio. kroner fik en ny køber en 295 kvm stor villa på Skovsyrevej 3, Over Hornbæk, der havde været til salg siden marts samme år.

Køkkenet har en del unikke detaljer. Foto: Nybolig Bjørn & Ankersen

I salgsopstillingen blev stod der at villaen er: ’rendyrket kvalitet i boligform, gennemført arkitektonisk finesse og et overvældende antal kvadratmeter – alt sammen omkranset af en naturskøn havegrund med udsigt’.

Du har måske set villaen i TV2-programmet ’Liebhaverne’.

Ifølge Nybolig Bjørn & Ankersen er det andet år i træk, at firmaet har formidlet kommunens dyreste bolighandel.

I 2020 blev det til et villasalg i Hornbæk til over 10 mio. kroner.

Men det gælder altså kun for villaer i Randers by. For der findes flere boliger og landejendomme udenfor Randers centrum, hvor prisen er markant højere. Her får du selvfølgelig også mere grund og driftsbygninger med i købet.

”Selvom det er sjovt at sælge den dyreste bolig, så udgør det jo kun en meget lille del af, hvad vi sælger hos Nybolig Bjørn & Ankersen,” siger den ene halvdel af ejerparret, Christian Bjørn.

”Langt de fleste villahandler findes jo i et spænd mellem 1 og 3 mio. så det er jo dem vi sælger allerflest af. I øjeblikket har vi den dyreste villa til salg i Randers til kr. 8.8 mio, og i den anden ende af skalaen har vi den næst billigste til kun kr. 295.000.”

Kijo