Hospitalsenhed Midt har ansat Cecilia Honores Møller som ny kommunikations- og sekretariatschef. Hun tiltræder stillingen 1. marts 2022 og kommer fra en tilsvarende stilling på Regionshospitalet Randers. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Cecilia Honores Møller skifter 1. marts fra stillingen som kommunikations- og sekretariatschef på hospitalet i Randers til en tilsvarende stilling i Hospitalsenhed Midt, der består af regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive.

Skiftet betyder, at Cecilia Honores Møller bliver leder i en større afdeling i Region Midtjyllands anden største hospitalsenhed, der består af cirka 4.300 ansatte i alt.

Igennem de seneste 15 år har Cecilia Honores Møller arbejdet med strategisk kommunikation og ledelsesrådgivning, og siden 2016 har hun været ansat som leder.

Hun har igennem årene blandt andet beskæftiget sig meget med kommunikation, pressehåndtering og ledelsesstøtte.

»Cecilia er den helt rigtige person til stillingen, og jeg glæder mig til, at hun hopper ombord hos os og bidrager med sine perspektiver på vores ledelsesbetjening og kommunikation sammen med de meget dygtige medarbejdere i Ledelsessekretariatet. Vi kender Cecilia lidt i forvejen fra Region Midtjylland, og vi kender hende som en dygtig kommunikator på både den interne og eksterne hospitalskommunikation. Så vi glæder os til at byde Cecilia velkommen og ser frem til samarbejdet,« siger administrationschef Tine Joensen fra Hospitalsenhed Midt.

Cecilia Honores Møller har et stort forhåndskendskab til jobbet, fordi hun allerede i dag er en del af Region Midtjylland og er ansat i en lignende stilling.

Det betyder ifølge administrationschefen, at hun har et godt organisatorisk overblik, er vant til at arbejde i en politisk ledet organisation og ved, hvordan man driver og udvikler hospitaler.

Kommunikationsfaglig baggrund

Siden 2016 har Cecilia Honores Møller været ansat på hospitalet i Randers, hvor hun har beskæftiget sig med et mix af ledelse og kommunikation.

Tidligere har Cecilia Honores Møller været ansat på Aalborg Universitet og i Forsvaret, hvor hun har beskæftiget sig med mange forskellige kommunikationsopgaver på både strategisk og operationelt niveau.

»Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne tiltræde som ny kommunikations- og sekretariatschef i Midt. Jeg glæder mig til at møde de dygtige medarbejdere i Ledelsessekretariatet og til at understøtte det arbejde, de leverer hver dag med høj kvalitet i kommunikation og ledelsesstøtte for hospitalsenheden. Og jeg ser frem til at møde mine nye kolleger på tværs af afdelinger og centre i Midt – og til at vi sammen skal fortsætte den strategiske og positive udvikling, der bidrager til en stærk hospitalsenhed til gavn for patienterne,« siger Cecilia Honores Møller.

Cecilia Honores Møller har en kandidatuddannelse i kommunikation med i baggagen, og hun er i øjeblikket i gang med en masteruddannelse i ledelses- og organisationspsykologi, hvor hun er særligt optaget af emnet motivation og trivsel på arbejdspladsen.

Cecilia Honores Møller er 43 år og bor i Randers med sin mand og tre børn.