To mænd anholdt – nægtede at efterkomme politiets anvisninger

Østjyllands Politi anholdt natten til fredag to unge mænd i Storegade i Randers. Kl. 3.25 opdagede en patrulje en 18-årig mand, som var i heftig diskussion med en dørmand ved en bar. Dørmanden forklarede betjentene, at den 18-årige var blevet bortvist fra stedet, efter han havde generet flere gæster.

Nu var han kommet tilbage, og dørmanden ville ikke give ham adgang. Betjentene bad nu gentagne gange den 18-årige om at gå derfra, og de endte med at hjælpe ham lidt på vej. Kort efter gik den 18-årige tilbage til baren, og han blev derfor anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Under anholdelsen blandede en 17-årig mand sig i politiets arbejde, og selvom han flere gange blev bedt om at gå væk, fortsatte han med at gå helt tæt på betjentene og diskutere med dem. Den 17-årige endte derfor til sidst med også at blive anholdt og sigtet.