Randers Cykleklub var repræsenteret, da Frederik Dupont Hougaard vandt U17-danmarksmesterskabet i holdløb.

Frederik Dupont Hougaard fra Randers Cykleklub af 1910 blev lørdag Dansk Mester i fire kilometer holdløb.

DM blev kørt på cykelbanen i Odense, og Frederik vandt mesterskabet i U17 klassen sammen med Otto Jølving fra Middelfart, Nikolaj Ankerstjerne Klausen og Karl-Aksel Tilly, begge fra Herning.

Det er Frederik Dupont Hougaard i rød og sort, med Macdonalds logo M på bukserne.

»Med mesterskabet viser det 15 årige randrusianske talent, at han kan være med i toppen både på landevej og på banen,« skriver Randers Cykleklub i en pressemeddelelse.

Frederik har siden efteråret 2020 deltaget i Danmarks Cykle Unions kraftcentertræning for unge banetalenter, hvor formålet er at udvikle de unge U17 og U19 ryttere, så de i fremtiden kan være med til fortsat at sikre danske VM og OL medaljer i banecykling.