Flere sager i Randers landede på politiets bord, efter en travl weekend for patruljebilerne

Søndag kl. 13.06 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV. En 30-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og endte i rabatten, hvor bilen rullede rundt på taget. Bilisten kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Søndag kl. 23.40 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Stenkildevej i Havndal. Han fik derudover to yderligere sigtelser, da bilen hverken var registreret eller forsikret.

Søndag kl. 17.23 blev en 53-årig mand anholdt og sigtet for at køre spritkørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Katholmvej i Randers NØ

Søndag kl. 00:38 blev 20-årig mandlig blist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet stoppet af en patrulje på Skovlyvej i 8930 Randers NØ.

Søndag kl. 01:23 blev en 43-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet stoppet af en patrulje på Hadsundvej i 8930 Randers NØ.

Natten til mandag kl. 1.22 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Bakkevej i Neder Hornbæk ved Randers NV.