Lokalavisen Din Avis er flyttet ind på Rådhustorvet. En central placering er vigtig, hvis vi vil være en central avis i Randers.

Din lokale ugeavis har holdt flyttedag. Vi har nu fået kontor i den centrale del af Randers by.

Du finder os nu på Rådhustorvet 4, lige foran statuen af Niels Ebbesen og ved siden af det Gamle Rådhus. Her har senest været turistbureau i lokalerne, der er blevet sat fornemt i stand til Din Avis, der nu er klar til at præsentere dig for fremtidens lokalavis.

Herfra vil vil fortsat levere nyheder og annoncer til læserne i Randers og omegn. Og herfra vil vi du forhåbentlig opleve, at vi kommer endnu tættere på din hverdag.

»Randers er i en spændende udvikling. Det kræver et stærkt, lokalt medie med stor udbredelse at sikre en samlende samtale om, hvordan byen skal forme sig. Din Avis vil afdække, når nogen siger ét men gør noget andet, men også fortælle om det aktive handels- og kulturliv og ikke mindst de engagerede borgere, der udgør rygraden i Randers, og som er med til at gøre byen til det, den er,« siger ansvarshavende chefredaktør Morten Nystrup.

Flyttedag for flere

I september sidste år blev Din Avis solgt til Jylland-Postens Lokalaviser A/S. Dermed er Din Avis ikke længere en del af Radio ABC, der indtil sommerferien holder til på Brotoften. Men også radiostationen flytter. Og mens Radio ABC og Radio Alfa snart kan ses og høres på Randers Station, så håber vi, at du kommer til at føle, at Din Avis er kommet ind i hjertet af Randers.

»Med en sund økonomi har vi ambitioner om at udvikle fremtidens lokale medier yderligere. Det vil kunne ses på print, digitalt og vores bidrag til den lokale sammenhængskraft i det hele taget. Vi oplever at både læsere og annoncører har værdi af den lokale tilstedeværelse i ugeaviser, både på print og digitalt, og at ugeaviser på trods af tidligere tiders spådomme lever i bedste velgående. Vi er meget glade for at have udvidet vores geografiske rækkevidde med Randers, og ser flere synergier imellem vores eksisterende ugeaviser i Norddjurs, Favrskov og ikke mindst Syddjurs, der i de kommende år skal komme både læsere og samarbejdspartnere til gode,« siger administrerende direktør for Jylland-Postens Lokalaviser A/S, Rasmus Blegvad.

»Vi vil udfordre opfattelsen af, hvad gratis lokaljournalistik også kan være. Vores pejlemærker er relevant og kritisk journalistik med afsæt i livet i Randers, som vi desuden vil inspirere randrusianerne til at tage endnu mere del i,« siger ansvarshavende chefredaktør Morten Nystrup.