Onsdag ved 23-tiden fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en 18-årig mand, der fortalte, at han netop ved Vestergade i Randers havde set en ukendt person stå ved en knallert, som han var ret sikker på var identisk med den, hans kammerat havde fået stjålet for nylig.

En patrulje kørte til stedet og tog kontakt til den 31-årige mand, der forklarede, at han skam blot skubbede knallerten for en ven. Den troede betjentene dog ikke helt på og ved nærmere undersøgelse af knallerten, kunne de konstatere, at låsen var opbrudt, så den kunne startes uden brug af nøgle.

Anmelderen og hans 17-årige kammerat, der ejede knallerten, var også kommet til stedet. Og da kammeraten kunne fremvise dokumentation for, at knallerten var hans, fik han den udleveret igen. Den 31-årige mand blev derimod sigtet for brugstyveri af knallert. Han blev desuden sigtet for besiddelse af en ulovlig kniv, som betjentene fandt i forbindelse med visitation af ham.