Godt tilbud: Boksestævne all inclusive 500 tilskuere til boksestævne med det hele – og så var det gratis

All inclusive er godt at have på blandt andet charterferier; Det koster, men det er som regel pengene værd.

I fredags benyttede det bokseinteresserede og -kyndige Randers-publikum et fremragende all inclusive-tilbud – og så kostede det ikke noget.

Hvordan?

Jo, bokseklubben Thor havde atter inviteret gratis til stævne, og med sædvanligt format og snilde var det lykkedes at stable 12 kampe på benene med Randers-deltagelse i de 10.

Der var noget af det hele: Flot stilren boksning, der var øretæver og en ordentlig en på snuden til en Horsens-bokser, der blev trykket ganske gevaldigt på snydeskaftet af en hammer fra BK Thors Hector Kammergaard.

Der var masser af slagudvekslinger, der var gulvture og en del tællinger fra kamplederside, og så var der en kedelig kulmination, da randrusiansk boksnings p.t. største navn Gabriel Skorupski i hovedkampen fik klø af Enock Mbilizi fra FAK Århus (læs andetsteds).

Den indtil nu suverænt kønneste stævnelæge til boksestævne i Randers, Laura Metin, måtte i aktion et par gange og måtte stoppe Hector Knakkergards kamp til Hectors fordel.

Med den sejr kunne Thor sammenlagt notere sig for fem sejre til seks boksere. Et flot resultat, mens Randers Bokse- og Motions tre deltagere blot fik en enkel sejr med sejr med hjem – vundet af en særdeles lovende debutant i Mir Basics skikkelse. Byens ældste bokseklub Randers AC var kun repræsenteret i en enkelt kamp, der blev tabt.

BK Thor siger tak

Alle i BK Thor var- ganske forståeligt – tilfredse med udbyttet og arrangementet i fredags, hvor mere end 500 tilskuere var troppet op på Nørrevangskolen, hvor de fik en forrygende fredag aften.

Interessen for boksning er stadig stor i Randers, og opbakningen er der.

»Vi vil gerne takke for et fedt og et succesfuldt stævne, hvor der mødte omkring 500 op for at støtte de lokale boksere. En kæmpestor tak til sponsorer og frivillige for at hjælpe med at få det her op og køre, og tak til den fede opbakning fra publikum,« hedder det på BK Thors Facebook-side, hvor man også takker byens øvrige klubber for opbakning.

»Tak til de to andre bokseklubber i byen, for at stille boksere til rådighed, så vi kunne stille med 10 Randers-boksere, og havde det ikke været for sene skader og afbud, havde vi kunnet lave en hel Randers-side med 12 mand,« siger Kenneth Jensen fra BK Thor, der fik 10 Randers-boksere i kamp og desuden lavede to ekstra kampe med hjælp fra Jyden Ålborg, Horsens og Rollo i Svendborg.

Jo, de kan bare det der i BK Thor….

Debutant imponerede

RBM’s Mir Basic imponerede i cruiservægtskampen mod Mathias Hartvigsen fra Esbjerg ved BK Thors boksestævne i fredags, hvor Mir vandt en sikker 5-0-sejr efter bl.a. to tællinger over vestjyden.

Mir viste flot og varieret teknisk boksning, og så var det altså hans debutkamp…

Den troede ikke alle på.

»Men den er god nok. Det var hans første kamp,« siger cheftræner Peter Holst om Mir, der i de sidste fire måneder har trænet hårdt og smidt 10 kg.

»Han har været hos os før, men da var han bare en lille fed prop,« som Holst formulerer det.

Sådan gik det

Resultaterne fra BK Thors-stævne på Nørrevangskolen i fredags:

Bantamvægt, U-15: Mathias Jørgensen, Rollo Svendborg 5-0 over Rasmus Tranberg, RAC. Rasmus kæmpede flot, men forgæves mod overmagten.

Bantamvægt, U-17: Dilyar Alo, Struer 5-0 over Hamid Rostami, BK Thor. Hamid var underlegen i højde og rækkevidde, men forsøgte tappert at få ram på sin modstander med evig jagt på fynboen, men i sin iver for at angribe blev Hamid for åben.

Weltervægt, U-.17: Jacob Hørmann, Esbjerg 3-2 over Anders Thorsager, RBM. Sejren kunne lige så godt være gået Thorsagers vej. Vestjyden til tælling i 2 omgang.

Mellemvægt, U-19: Jakob Fryd, BK Thor 5-0 over Magnus Hilbig, Aabenraa. Tak for kaffe for en Thor-slagmaskine denne tidligere fodboldspiller, der nu slår på tæven og går efter at slå hårdt. Fik advarsel for at slå i nakken i anden omgang og havde modstanderen til tælling to gange i tredje omgang,

Cruiservægt, elite: Mir Basic, RBM 5-0 ovre Mathias Hartvigsen, Esbjerg, der var til tælling to gange i 2. omgang. Lovende takter og god teknisk boksning fra Mir, der er en spændende type.

Mellemvægt, elite: Hector Knakkergaard, BK Thor over Vincent Andersen, Horsens, der blev stoppet af stævnelæge Laura Metin i anden omgang.

Letmellemvægt, U-17: Casper Jensen, BK Thor 3-2 over Nicolai Adelholm, Esbjerg. Meget lige kamp, men dog fortjent sejr til Casper, der dog måtte slide hårdt for sejren.

Cruiservægt, U-19: Has Kulaev, BK Thor 3-2 over Frederik Bentzon, Champs Camp Århus. Kulaev slår et glimrende venstrejab, men slog stort set ikke andet i de første to omgange. Der kom dog mere gang i slagudvekslingerne i tredje omgang. At der skulle blive tvivl om udfaldet og sejren var unødigt, for lidt mere aggressivitet fra Has havde fjernet enhver tvivl.

Letsværvægt, elite: Rune Blåbjerg 5-0 over Ken Palsing, Gram. Rune er/var i fredags i forrygende form. Hans konstante bevægelse og nærmest løb rundt i ringen kostede kræfter, men de holdt – næsten hele vejen hjem. En imponerende præstation af Rune, der fik en øjenskade efter 30 sekunder, men blev reddet og lappet sammen af stævnelægen og resten af tiden skulle holde sig fra infight-situationer og risiko for at få skaden forværret. Rune vandt klart via blandt andet mange dybe træffere.

Letmellemvægt, elite: Enoch Mbilizi, FAK Århus 4-1 over Gabriel Skorupski, RBM