Isolatør Bentzen Papirisolering ApS er finalist til Årets Håndværker 2022.

Det er en stolt og glad Mikkel Bentzen, der har modtaget nyheden om, at Bentzen Papirisolering ApS er kåret som finalist til Årets Håndværker i kategorien energiisolatør.

Vinderne af den eftertragtede pris findes 21. april.

»Vi er naturligvis stolte over denne store anerkendelse, som er skabt via vores gode kundeservice og arbejde hos vores kunder. Det er nu tredje gang, vi er nomineret til årets håndværker,« siger Mikkel Bentzen i en pressemeddelelse.

Finaleindstillingen sker på baggrund af gode anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.

»Hver dag kæmper vi for at levere den bedste service til vores mange kunder. Vi er naturligvis glade for og stolte af denne anerkendelse, en finaleplads giver,« fortæller Mikkel Bentzen, som står i spidsen for Bentzen Papirisolering ApS.

Fremad for håndværkerne

Det er 11. gang awardshowet afvikles.

Tilfredsheden er det seneste år igen på det højeste med 4,78 på karakterskala der går op til 5,0.

»Vi har over ti år set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. For elleve år siden endte 17 procent af alle anmeldte opgaver med dårlig kundeservice. I dag er tallet mindre end 1,5 procent,« siger Peter Birkelund.

Mikkel Bentzen fra Bentzen Papirisolering ApS fortæller om firmaets forventninger:

»Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets energiisolatør. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud. Det er en stor ære at være nomineret igen, for så ved vi, at vores arbejde er lavet 100 procent hos vores kunder.«