Jubilæet fejres med fest, musik, marked og opvisninger.

Randers kommune indviede i maj 2012 Danmarks nye fjordhavn i Udbyhøj Nord.

Omkring 1200 gæstesejlere og 200 autocampere besøger Udbyhøj Nord i løbet af en sæson. Der er skabt nyt liv for de lokale iværksættere, der er blevet rift om salget af både helårshuse og sommerhuse, campingpladsen har fået flere gæster – og ikke mindst har området fået en rekreativ oase til et aktivt fritidsliv for både borgere og de besøgende.

»Lystbådehavnen er et stort aktiv i naturparken. Gennem årene har vi i samarbejde med lokale ildsjæle udviklet området med stor respekt for den skønne natur – et arbejde, som fortsætter i de kommende år. Det skal selvfølgelig fejres, at de første 10 år gået så godt og har skabt rigtig mange muligheder både for lokale og for gæster,« siger borgmester Torben Hansen i en pressemeddelelse fra Randers Kommune om Lystbådehavnens jubilæum.

Vær med til fejringen

I anledning af 10 års jubilæet bliver festteltet rejst på havnen.

Fredag aften går jubilæumsfesten i gang med Gasolin-jam fra bandet ’Fifi Dong’. De får følgeskab af musikerne Marie Frank, Dan Hougesen og Michael Trier. Aftenen bliver sluttet af med smukt fyrværkeri. Inden koncerten er der fællesspisning i teltet, hvor gæsterne kan nyde deres medbragte madkurv.

Lørdag fortsætter festen fra klokken 10. Der vil være aktiviteter dagen igennem – lige fra kræmmermarked og fitnessopvisning til bueskydning og helikopteropvisning. Om aftenen er der helstegt pattegris, som kan nydes i teltet, inden det går løs med musik fra bandet ’Johnny Madsen Tribute’ og ’Hvide Løgne’, som spiller blandet musik fra 80’erne og 90’erne.

Yderligere oplysninger om jubilæumsfesten og køb af billetter sker via havnens hjemmeside.