Af Jan Sejr, Myntevej 15, 8920 Randers NV

6. april havde Din Avis Randers en artikel vedrørende lukning af klinikken Den Gode Tandlæge i Randers. Artiklen beskæftiger sig især om Dennis Løndal Rasmussens faglige dygtighed og nogle patientklager.

Jeg er/har været patient i klinikken, og derved lært Dennis at kende. Jeg gennemgik blandt andet omfattende implantatoperationer, der i alt varede over et år. Gennem hele forløbet blev jeg til min store tilfredshed behandlet af Dennis, der efter min mening udførte et perfekt og for mig tilfredsstillende arbejde. Det endelige resultat er jeg meget tilfreds med.

Under hele forløbet gav Dennis mig – efter min opfattelse – en god behandling, løbende orientering, god follow-up osv.

Det er korrekt, at min tid hos klinikken et par gange blev ændret grundet Dennis fravær. Hvad dette skyldes, ved jeg ikke, men når han var til stede, gjorde han et godt arbejde

.Jeg beklager meget, at klinikken nu er lukket, ligesom jeg håber, at dette indlæg giver et andet syn på Dennis kvalifikationer.