Estate Randers er netop blevet hædret med Estates Gazelle-pris på mæglerkædens årsmøde.

Gazelle-prisen gives til en forretning, der på kort tid har vækstet i markedsandele og formået at sælge mange boliger i et konkurrencepræget marked.

Indehaver af Estate Randers, Mikkel Johnsen, er taknemmelig for prisen, som han kalder en holdindsats.

»Det vigtigste for os er, at kunderne er tilfredse og ikke tøver med at anbefale os til andre. Det er den højeste udmærkelse i vores bog. Men det er selvfølgelig også et cadeau til hele teamet, når vi modtager sådan en pris, som er et tegn på, at vi gør det rigtige,« siger Mikkel Johnsen.

Han er ikke i tvivl om, at forretningen i Randers er i stand til at sælge så mange boliger på grund af den ekstraordinære indsats og positive indstilling, som alle i teamet er i besiddelse af.

»Som ejendomsmæglere lever vi af vores tillid, og når den er høj, så følger der som regel også pæne resultater med«, siger Mikkel Johnsen.

Den analyse deler medindehaver Rasmus Moeskær.

»2021 var et usædvanligt år at være ejendomsmægler i, hvor der blev slået den ene salgsrekord efter den anden, derfor skal der også ekstra meget til, hvis man skal skille sig ud i et stærkt felt med næsten 100 forretninger. Selvfølgelig er vi glade for prisen, men vi er mest stolte over den tillid, vi gentagne gange er blevet vist af vores fantastiske kunder,« siger Rasmus Moeskær.

Ifølge ham skyldes de flotte resultater hårdt arbejde og en positiv indstilling.

»Det handler om altid at gøre sit arbejde ordentligt, være professionel og forstå den situation, man står i, når man skal sælge sin bolig. Når jeg kigger på mine kollegaer, bliver jeg glad, for jeg ved, hvor meget energi alle lægger i deres arbejde og for at hjælpe kunderne trygt gennem hele processen,« siger Rasmus Moeskær.

sas