300 fremmødte indviede aktivitetscenter Tirsdalen i lørdags. Talerne afslørede fremtidsplaner for Kristrup Boldklub.

Anlægget har været brugt i næsten to år, men alligevel strålede solen og medlemmerne om kap, da Kristrup Boldklub officielt indviede Tirsdalens Aktivitetscenter i lørdags.

Omkring 300 dukkede op i løbet af dagen og deltog i de planlagte aktiviteter, fortæller fodboldformand Jacob Velling, der også havde æren af borgmester Torben Hansen, der traditionen tro dukkede op og holdt en åbningstale, hvorefter hovedformand Hans Mogensen også serverede et par ord.

»Vi er pavestolte af det her projekt, det er der ingen tvivl om. Men vi skal også mere end det her,« fortæller Hans Mogensen både i talen og til Din Avis.

Farvel til stadion

Allerede til efteråret går klubben i gang med at projektere og skaffe midler til anden fase. For et nyt klubhus der skal erstatte den folkekære pavillon ved Tirsdalen, og blandt andet flytningen af fire tennisbaner, skal fremtidssikre Kristrup Boldklub fremover.

Her tænker man på Paderup og Munkdrup, hvor de hastigt voksende bysamfund endnu ikke har etableret sportsforeninger. Det vil Kristrup Boldklub gerne sikre, ikke sker, for Tirsdalen burde være det sikre valg.

»Det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil byde ind med lækre faciliteter her i Tirsdalen. Og så må vi ’gamle’ sluge vores egne følelser for stadion og vores klubhus på Holmsgårdsvej. Jeg har selv trådt mine barnesko der siden 1964. Men skal vi fremtidssikre klubben og udvise rettidig omhu, så foregår det ved Tirsdalen.« lyder det fra hovedformanden, der selv er opvokset i et hus få meter fra Kristrup Stadion.

Vækst i medlemmer

Tirsdalens Aktivitetscenter er på cirka 11.000 kvadratmeter og rummer udover kunstgræsbanen en dobbelt petanquebane, streetbasket, en teqball-bane, en løbebane med elektronisk tidtagning, samt et socialt område med scene og bluetooth-anlæg.

Det har kostet cirka 4,3 millioner kroner at etablere. Heraf har Randers Kommune ydet et tilskud på 1,25 millioner kroner. Resten har KB selv skaffet via sponsorer, lokale bidragsydere og et forhøjet kontingent over to år blandt klubbens medlemmer.

Og rammerne har allerede betydet en vækst med over 70 nye medlemmer til fodbold, fortæller Jacob Velling stolt.

Håndbold og fodbold-afdelingen har i dag 538 medlemmer, mens der er 746 medlemmer i Kristrup Boldklub i alt.