Mandag​ gennemførte Østjyllands Politis færdselsafdeling en knallertindsats flere steder i politikredsen. Betjentene besøgte om eftermiddag området omkring Ulstrup og Langå, hvilket gav følgende sager: fem konstruktiv ændrede knallerter, hvor knallerten blev målt til at køre mere end 43 kilometer i timen, en manglende styrthjelm, en havde en passager med på knallerten – personen, der sad bag på blev også sigtet – og en manglede forsikring og registrering af sin knallert.

Mandag aften var det området omkring Tirsdalens Skole, der fik besøg af færdselspolitiet.

Det gav følgende sager: to konstruktiv ændrede knallerter, hvor knallerten blev målt til at køre mere end 43 kilometer i timen, en manglende nummerplade og en kørsel uden hjelm.

Østjyllands Politis færdselsafdeling har særligt fokus på ulovlige knallerter, der skaber stor utryghed blandt borgerne. Der vil derfor også i den kommende tid blive gennemført målrettede knallertindsatser flere steder i politikredsen.