Nu har store og små borgere mulighed for få deres stemmer i de talende skraldespande i Randers midtby. Randers Kommune stiller en lydvogn op til Verdensmålsfestivalen den 29. april. Her optager professionelle lydfolk borgernes budskaber, der skal lokke mere affald i de talende skraldespande.

De intelligente skraldespande i Randers midtby presser affaldet sammen via solceller og takker for affaldet, når borgerne bruger spanden. Budskaberne i skraldespandene skal nu skiftes ud.

Derfor inviterer Randers Kommune borgerne til at indtale eller synge nye sjove budskaber:

»At vi allesammen kan være med til at indtale budskaber skaber fællesskab og eftertanke. Vi har jo et fælles ansvar for at holde byen ren, så jeg håber, mange vil besøge lydvognen,« siger Grethe Helledi Kristensen, sektionsleder i Veje og Trafik i Randers Kommune.

Lydvognen til optagelse af stemmer er placeret ved Jens Otto Krags Plads fredag den 29. april.

sra