Mandag kl. 12.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, der bor i Randers NØ og som var ret træt af, at hendes underbo igen og igen hørte høj musik. Politiet havde også været forbi søndag, men underboen havde åbenbart ikke helt forstået budskabet.

Da betjentene ankom til stedet, kunne de nede fra gaden tydeligt høre den meget høje musik fra lejligheden på 1. sal, men da de bankede på døren, blev den ikke åbnet. Betjentene gik ned på gaden igen og fik kontakt til kvinden i lejligheden, da hun stod ude på altanen. Betjentene råbte til kvinden, at hun skulle åbne døren og skrue ned for musikken, hvis hun ikke ville have sit musikanlæg beslaglagt.

Kvinden kvitterede ved at skrue endnu højere op for musikken og fortsatte med at råbe af patruljen fra lejlighedens altan. Betjentene besluttede at ringe efter en låsesmed, men i samme øjeblik kom en mand til stedet og oplyste, at han var bror til kvinden, og at han nok skulle få hende til at åbne døren.

Da betjentene kom ind i lejligheden, kunne de se, at der, ud over den 35-årige kvindelige beboer, befandt sig seks andre personer. Den 35-årige kvinde var tydeligt påvirket af alkohol, og da hun fortsatte med at råbe af betjentene, og nægtede at skrue ned for musikken, fik hun beslaglagt sit musikanlæg og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.