William Skilte holder godt fast i sit randrusianske opland og fører stolt familietraditionen videre.

Få år efter 2. verdenskrig grundlagde 33-årige William Andersen virksomheden William Skilte i en lille randrusiansk lejlighed i Fabriksstræde, lige ved siden af brandstationen.

Gennem 75 år med en rivende udvikling indenfor teknologien har William Skilte fulgt med udviklingen og står i dag som en topmoderne skilteforretning, der nu drives af tredje generation.

Virksomheden har gennem alle 75 år holdt til i Randers, selv om den nøjagtige adresse har ændret sig gennem årene i takt med virksomhedens succes.

Allerede i 1949 måtte William Andersen flytte til nye og større lokaler, som kunne huse medarbejderne i skiltefirmaet og igen i 1959, hvor der nu var så godt gang i forretningen, at der igen var pladsmangel.

I dag er fødderne er stadig plantet solidt i den randrusianske muld i moderne lokaler med eget værksted og produktion på Haraldsvej.

Kvalitet i højsædet

Historien vidner om, at William Andersen var en visionær mand, der ønskede at sætte sit håndværk og kvaliteten i højsædet.

I forbindelse med overdragelsen til anden generation i William Skilte udtalte William Andersen i et interview, at:

»I dag findes der skiltemalere, der slet ikke forstår at bruge en pensel. Man specialiserer sig – det ligger jo i tiden – men med den manglende alsidighed forsvinder også noget af det håndværksmæssige, synes jeg.«

For William Skilte er William Andersens ord blevet en DNA, hvis værdi stadig afspejles i virksomheden.

Moderne skiltehus

I dag er det Mette Brock, der er tredje generation i virksomheden, samt Jeppe Arbjerg, der står i spidsen for William Skilte. Virksomheden drives som et moderne skiltehus, der dækker bredt indenfor feltet, herunder branding, tryksager, foliering af biler, solfilm og andet.

William Skilte har løbende igennem årene opgraderet med de nyeste teknologier, både håndværksmæssigt og maskinelt. Fortsat bevares dog alsidigheden og ønsket om at sætte en ære i at levere et godt stykke håndværk. Også i en sådan kvalitet, at det til stadighed overgår kundernes forventning.

William Skiltes 75-års jubilæum bliver fejret den 24. juni med en reception for kunder, samarbejdspartnere, leverandører og venner af huset.