Jens Brix, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland

Kære Pia Vestergaard Bräuner

Det er yderst vigtigt for os i Sparekassen Kronjylland, at vi alle passer godt på hinanden, og at du og alle andre kunder er tryg ved at benytte automaterne. Det er ikke vores indtryk, at der burde være grund til at være bekymret for at hæve eller indsætte penge i automaterne i Randers, som vi forsøger at gøre til en tryg oplevelse med lys og andre sikkerhedsanordninger.

Vi har indgået et samarbejde med Kontanten, så der nu er fire automater alene i midtbyen i Randers at vælge imellem som kunde i Sparekassen. Så i stedet for at være afhængig af kassen, som meget få benyttede til at hæve kontanter og havde en begrænset åbningstid, er der nu flere muligheder. Hvis du eller andre har konkrete spørgsmål om brugen af automaterne eller andre af vores services, så kan du altid ringe til din personlige rådgiver eller komme forbi i afdelingen og få hjælp.