Estate Randers fusionerer med og bliver en del af Nybolig Bjørn & Ankersen fra 1. juli.

Nybolig Bjørn og Ankersen styrker positionen som den mest sælgende ejendomsmægler i Randers Kommune gennem de sidste mange år. Ved at invitere ejendomsmæglerne Mikkel Johnsen og Rasmus Moeskær med i ejerkredsen går de nu efter placeringen som nummer 1 i Nybolig-kæden.

I lidt over to år har ejendomsmæglerduoen Mikkel Johnsen og Rasmus Moeskær drevet Estate Randers fra Tronholmen i Randers. Her har de vist stærke resultater og hjulpet mange randrusianere trygt videre på boligmarkedet. Det er gået stærkt for forretningen, som har været et af fyrtårnene i Estate-kæden, og forretningen har siden starten været den hurtigst voksende Estate-forretning på landsplan, hvilket også gav dem prisen som ”Årets Gazelle” ved kædens interne prisoverrækkelse.

Både Estate Randers og Nybolig Bjørn og Ankersen – Randers har også opnået højeste placering i kædernes interne score som henholdsvis ”Club Prestige” og ”Eliteperformer”.

Den 1. juli sammenlægges de to forretninger i en kraftfuld fusion af to af Randers’ stærkeste mæglerforretninger, som betyder, at Estate Randers fusionerer med og bliver en del af Nybolig Bjørn & Ankersen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Medindehavere

I forbindelse med fusionen indtræder Mikkel Johnsen og Rasmus Moeskær som medindehavere i Nybolig Bjørn & Ankersen. Ejerkredsen i Nybolig Bjørn & Ankersen udgøres efter 1. juli af Christian Bjørn, Rasmus Moeskær, Mikkel Johnsen og Thomas Ankersen.

»Fusionen ændrer ikke noget for alle dem, som i dag er kunder hos Estate Randers. Alle vilkår og øvrige betingelser overføres i det nye setup, så det hele vil kun blive en styrkelse, hvor der vil være endnu mere salgskraft,« lyder det fra Mikkel Johnsen og Rasmus Moeskær.