Randers Beach Handball Event slog alle rekorder på Tronholmen Randers Lørdag 18. juni.

Det kaldes en succes, årets Randers Beach Handball Event, der foregik lørdag ved strandbanerne ved Tronholmen i Randers.

Mere end 96 hold deltog fra hele Randers-området, mens byer som Aarhus, Viborg, Hørning, Hammel, Hadsten, Aalborg, Brande, Horsens også var repræsenteret, da Vorup FB Håndbold lørdag stod som arrangør af Randers Beach Handball Event i samarbejde med Randers Kommune og DHF-JHF Kreds 4.

Der berettes om en fantastisk stemning mellem de langt over 600 børn og unge, som gav den max gas i sandet hele dagen med flotte piruetter, seje vip og sejrs-jubel, efter at have scoret i håndboldmålet og kæmpet sig igennem det tunge sand og den uvante rolle, hvor du ikke kan drible, men skal tricke modspilleren, eller spille bolden rundt, for at vinde kampene.

»Det er fantastisk at se, hvordan Randers kan stå sammen om at støtte ungdomssporten og være med til at brede håndbolden ud. Det er en den forskel, som virkelig gør en forskel for vores mange børn og unge. Vi er enormt taknemlig for den store interesse i at støtte op om eventet – og skylder en kæmpe tak til de mange frivillige, som har knoklet flere dage for at komme helt i mål,» siger Tina Mariager Jensen, Eventkoordinator Vorup FB Håndbold.