‘Vi løber i Randers’ og Assentoft Løbeklub overtager i fællesskab Randers City Stafet fra Atletikkens Venner, der for få uger siden måtte kaste løbeskoene på løbebanen.

KIAN JOHANSEN

Randers City Stafet har i en årrække været en fast del af Randers Festuge. Og selvom Atletikkens Venner i Randers for nylig kunne melde ud, at man lukker den populære stafet ned, så har to andre løbefællesskaber netop meldt ud, at de overtager stafetten.

»Tom Gyldenløve Larson (formand for Assentoft Løbeklub, red) ringede til mig lige efter udmeldingen om lukningen og vi var med det samme enige om, at det skulle fortsætte. Jeg har selv en masse gode minder fra løbet, så vi overtager,« fortæller Lone Fogsgaard Rasmussen, der er en af initiativtagerne til løbefællesskabet ’Vi løber i Randers’.

De har fornylig afholdt ’Vi løber i Randers’ Regnskov’, der blev en succes. Det er allerede nu aftalt mellem ’Vi løber i Randers’ og Randers Regnskov, at løbet kommer igen til næste år.

»Vi har en base af de frivillige fra det løb og sammen med en gruppe af de frivillige fra Assentoft Løbeklub er vi sikre på, at vi kan sørge for at afholde stafetten,« forklarer Lone Fogsgaard Rasmussen, der netop har fået positive nik fra flere sponsorer, så løbet kan afholdes onsdag 17. august klokken 18.30 fra Østervold, som oprindelig planlagt.

Sponsorer bliver Djurslands Bank, Fysio Danmark, Invita Randers og Alt-til-løb-dk