Torsdag kl. 14.51 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Dagli’Brugsen i Gjerlev, hvor to medarbejdere var blevet truet af en mand, som de mistænkte havde stjålet varer fra butikken. Den ene af medarbejderne havde set en kvinde og en mand, der havde opført sig mistænkeligt i butikken, som de havde forladt uden at købe noget. Medarbejderen tog derfor kontakt til en kollega, så de sammen kunne se butikkens videoovervågning igennem. Her kunne de se, at manden havde taget nogle drikkevarer, hvorefter han var gået ud af butikken uden at købe noget.

De to medarbejdere gik ud af butikken og tog kontakt til manden og konfronterede ham med deres mistanke. Både manden og kvinden nægtede at have stjålet noget fra butikken, og på et tidspunkt hev manden op i sin t-shirt og fremviste en genstand, som medarbejderne ikke kunne se hvad var, mens han verbalt truede dem til at forlade stedet.

Medarbejderne følte sig truede og valgte og trække sig og kontakte politiet. Da betjentene ankom, havde manden og kvinden forladt stedet. Betjentene gennemså videoovervågningen og afhørte medarbejderne, der også gav et signalement af de to personer.

Politiet fandt efterfølgende frem til de to personer, en 34-årig kvinde og en 34-årig mand. Manden erkendte, at han havde taget nogle drikkevarer i butikken uden at betale for dem. Han mente dog ikke, at han havde været truende over for personalet. Den 34-årige mand blev alligevel sigtet for røveri.